Volg ons
Selecteer een pagina

Elke euro is een stap vooruit

Stop Parkinson vzw is een vrijwilligersorganisatie. Jouw gift gaat naar baanbrekend en broodnodig wetenschappelijk onderzoek. Welke Belgische en Europese onderzoeksprojecten we zullen steunen, beslissen we met behulp van de Demoucelle Parkinson Charity en The Michael J. Fox Foundation.

Word partner

Voor bedrijven

Wil je graag partner worden? Wij bieden verschillende partnerpakketten aan. Voor welk pakket je ook kiest, wij zorgen voor een interessante return.

Daarnaast straalt een partnerschap ook positief af op jouw klanten en medewerkers. En uiteraard geniet je ook van fiscale aftrekbaarheid van jouw sponsoring.

Maak een afspraak

Of contacteer ons

Steun Stop Parkinson 

Voor bedrijven en verenigingen 

Help het onderzoek naar parkinson mee vooruit en doe een gift op ons rekeningnummer:

BE16 0689 3443 4874.

Let op, giften op onze rekening bieden geen recht op fiscale aftrek!

***

Wenst uw bedrijf of vereniging de strijd tegen Parkinson te steunen, maar met fiscaal attest, dan kan dit middels een gift op de rekening 

BE84 0689 4046 6759

van onze partner Pelicano met als communicatie “Stop Parkinson”. In het eerste kwartaal van het volgend jaar zal Pelicano dan een fiscaal attest opsturen waardoor de gift ook voor rechtspersonen fiscaal aftrekbaar is.

***

Wilt u met uw bedrijf of vereniging zelf een fundraising opzetten ten behoeve van Stop Parkinson, dan kunnen we u tegen een beperkte vergoeding een draaiboek en software aanbieden.

Maak een afspraak

Of contacteer ons

Alvast hartelijk bedankt!

Steun Stop Parkinson 

Voor particulieren

Voor het ontvangen van jouw donatie werken we samen met de Koning Boudewijnstichting (KBS), die haar  medewerking verleent aan ons project.

 Een gift doen, doe je gewoon eenvoudig online of op het rekeningnummer

BE10 0000 0000 0404

van de Schenkerskring, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, met de gestructureerde mededeling  ***125/0025/00065***.

De giften vanaf 40 € per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB). In het eerste kwartaal van het volgend jaar zal de Koning Boudewijnstichting een fiscaal attest opsturen.

Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage!

Doneer

grenzen verleggen

‘Grenzen verleggen’, een boek over Ivo’s onwaarschijnlijke verhaal

1 man, 1 verschrikkelijke ziekte en vooral: 1 ongeziene stunt. Auteur Frans De Keyser pende het bewonderenswaardige verhaal van Ivo de Bisschop en zijn Stop Parkinson Walk neer in het beklijvende boek ‘Grenzen verleggen’. Het boek is nu online te koop en verdient zonder twijfel een plek op je boekenlijst.

Meer info

Hoe besteden wij jouw geld?

Met Stop Parkinson hebben we ervoor gekozen om 4 onderzoeksprojecten te steunen. Deze projecten werden zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met The Michael J. Fox Foundation en Demoucelle Parkinson Charity.

Ziekte van Parkinson: belangrijke nieuwe inzichten

Ziekte van Parkinson: belangrijke nieuwe inzichten

In september vond het jaarlijkse internationale congres van de International Parkinson and Movement Disorder Society (afgekort MDS) plaats. De MDS is één van de grootste verenigingen gericht op wetenschappelijk onderzoek, verbetering van patiëntenzorg en educatie op het gebied van de ziekte van Parkinson en andere bewegingsstoornissen.

Lees meer
Nanobodies om GBA1 te stabiliseren

Nanobodies om GBA1 te stabiliseren

GBA (glucocerebrosidase of GCase) is een enzym dat het lipide glycosylceramide afbreekt in de lysosomen van onze cellen, dat anders kan opstapelen en de goede werking van belangrijke processen in de cel verstoren.

Lees meer

Stop Parkinson. Start de beweging.
Samen verslaan we parkinson.

 

Doe de Hand Walk

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang updates over ons en onze acties

Met dank aan onze partners in de strijd tegen parkinson

POWERED BY
Ageas
Golazo
AbbVie
AbbVie
AbbVie
AbbVie
AbbVie
AbbVie
AbbVie
AbbVie