Volg ons
Selecteer een pagina

Elke euro is een stap vooruit

Stop Parkinson vzw is een vrijwilligersorganisatie. Jouw gift gaat naar baanbrekend en broodnodig wetenschappelijk onderzoek. Welke Belgische en Europese onderzoeksprojecten we zullen steunen, beslissen we met behulp van The Michael J. Fox Foundation.

Om het onderzoek naar parkinson te steunen rekenen we op jullie. Doneren kan je op jouw manier doen. Elke gift telt, zo kunnen we samen naar een behandeling tegen parkinson streven. Bedankt!

Steun Stop Parkinson

Voor iedereen die de strijd tegen parkinson wil steunen
(particulieren, bedrijven, verenigingen)

Help het onderzoek naar parkinson mee vooruit en doe een gift op ons rekeningnummer: BE16 0689 3443 4874.

Let op, giften op onze rekening bieden geen recht op fiscale aftrek!

***

Wenst u de strijd tegen parkinson te steunen, maar met fiscaal attest, dan kan dit middels een gift op de rekening van onze partner Pelicano: BE84 0689 4046 6759 met als communicatie “Stop Parkinson”.

In het eerste kwartaal van het volgend jaar zal Pelicano, die haar medewerking verleent aan ons project, dan een fiscaal attest opsturen. De giften vanaf 40 € per jaar geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).

***

Alvast hartelijk bedankt voor jouw bijdrage!

Eenvoudig en snel online doneren kan zeker ook. Kies zelf je bedrag en je betaalwijze:

Doneer

Word partner

Voor bedrijven

Wil je graag partner worden? Wij bieden verschillende partnerpakketten aan. Voor welk pakket je ook kiest, wij zorgen voor een interessante return.

Daarnaast straalt een partnerschap ook positief af op jouw klanten en medewerkers. En uiteraard geniet je ook van fiscale aftrekbaarheid van jouw sponsoring.

Maak een afspraak

Of contacteer ons

Blijf op de hoogte

Blijf je graag op de hoogte van de werking van Stop Parkinson?

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.

 

Laat je idealen verder leven met Stop Parkinson

Wil jij in de toekomst een blijvende steun zijn voor mensen met parkinson? Neem dan Stop Parkinson op als goed doel in je testament. Of met andere woorden: schenk een legaat. Zo laat je je idealen verder leven en draag je bij tot het wetenschappelijk onderzoek naar een geneesmiddel voor de ziekte van Parkinson. Ook wanneer jij er niet meer bent.

Een legaat schenken is…

…van onschatbare waarde

Hoe groot of klein je legaat ook is, de steun die je geeft aan mensen met parkinson is van onschatbare waarde. Jij helpt bij de doorbraak naar een geneesmiddel.

 

…belastingvrij

Je betaalt geen erf- of schenkbelasting wanneer je een goed doel nalaat in je testament. Wat je nalaat, gaat volledig naar wetenschappelijk onderzoek voor parkinson.

 

Gratis info in je brievenbus?

Vraag onze gratis gids ‘Goed geregeld, goed gegeven’ met alle informatie over het opmaken van je testament aan.
Ontvang gratis gids

 

Praat je liever in het echt?

Vraag een gratis en vrijblijvend huisbezoek aan van onze notaris voor juridisch advies. Bij hem kan je terecht met al je vragen en bedenkingen.
Gratis huisbezoek aanvragen

 

Wil je Stop Parkinson opnemen in je testament of heb je vragen?

Wij staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Neem contact op met Gina Van Haudenhoven via gina@stopparkinson.be of +32 473 95 90 63.

grenzen verleggen

“Passer les frontières”, un livre sur l'histoire incroyable d'Ivo.

1 homme, 1 terrible maladie et surtout 1 exploit fantastique. Frans De Keyser a écrit l'étonnante histoire d'Ivo de Bisschop et de sa Marche Stop Parkinson dans un livre captivant intitulé "Passer les frontières".

Hoe besteden wij jouw geld?

Ligt de oorzaak van parkinson in onze darmen?

Ligt de oorzaak van parkinson in onze darmen?

Een groot vraagstuk in het onderzoek naar parkinson is: ‘waarom neemt het aantal patiënten zo snel toe?’  Parkinson staat bekend als ouderdomsziekte, toch treft het ook vaak mensen onder de 50 jaar. Het aantal patiënten neemt gestaag toe, maar een oplossing of een...

Lees meer
Onderzoek met antilichamen van lama’s

Onderzoek met antilichamen van lama’s

Wat hebben lama’s met Parkinson te maken? Uit onderzoek blijkt dat mutaties die Parkinson veroorzaken kunnen worden tegengegaan door antilichamen die te vinden zijn in lama’s. Dit onderzoek werd gevoerd door een internationale groep wetenschappers onder leiding van...

Lees meer
Luchtvervuiling en de ziekte van Parkinson

Luchtvervuiling en de ziekte van Parkinson

Er is een duidelijk verband tussen het ontstaan van de ziekte van Parkinson en blootstelling aan pesticiden. Mensen die op het platteland wonen zouden dan ook een groter risico lopen om de ziekte te ontwikkelen. Er is toenemend bewijs echter dat het wonen in steden...

Lees meer

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de Trappenloop

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Degroof Petercam
delhaize
logo_loterie_horizontal_safezone_nl_2l_black
Unilin
notice
smarthome
fidiaz
hazel
Schermafbeelding 2022-05-10 om 17.06.25