Volg ons
Selecteer een pagina

Etappe 41 : Erquennes – Quiévrain van vrijdag 02/10/2020.

Wat is er met Wouter aan de hand?

Beste vrienden, I am back & I love it !

Toen ik etappe 26 afsloot was het tropisch warm, vandaag was het heerlijk Belgisch grijs. Echter het zonnetje vandaag was zeker en vast onze gast uit Vietnam: Lan.
Een sympathieke dame vol interessante verhalen, die non-stop praat. Heerlijk.

Los daarvan. Vandaag observeerde ik vooral. Ik vroeg me af. Wat is er aan de hand ?

Zoals jullie gemerkt hebben, heeft Ivo zijn baard geschoren. Maar er was ook iets anders. Toen we vandaag zo een 8 km ver waren, moesten we vaststellen dat Wouter moest lossen. Zou de vermoeidheid toeslaan ? Is 5.5 km/uur te snel ? Of is het Ivo die sprintjes aan het testen is, om zeker als eerste over de meet te gaan in Oostende ?

Het is niet duidelijk. Echter mijns inziens, heeft Wouter het door, en heeft hij daarom in kilometer 18 zelf een kleine ontsnappingspoging ingezet. Tevergeefs zal later blijken. Wouter had immers teveel koffie gedronken, en werd gedwongen tot meerdere bio-breaks.

Tot slot, maak ik me ook een beetje zorgen over de geestestoestand van Ivo. Hij blijft maar de weg naar Oostende vragen. Op zichzelf is daar niets verkeerd mee. Wat zorgwekkend is, is dat hij niet naar de mensen wil luisteren. Ivo, die mensen wonen toch hier, dus die weten dat toch …

2020-10-02 11.17.37

Het verhaaltje, natuurlijk het verhaaltje. Hier komt het:

Tijdens het aperitief krijgen we hoog bezoek, nl de Rotary Club Dour-Quiévrain-Haut Pays die ons komen steunen en een mooie cheque van 1.000 euro afgeven. Wetende dat zij zonet meer dan 50.000 euro hebben uitgegeven aan diverse COVID projecten en hierdoor hun eigen vermogen hebben aangesproken. Respect !!!

Tot slot, ben ik onder de indruk van Willy en An hun logistieke diensten en het uitstekende Franse stokbrood. We vergeven Willy dat hij een klein zwart hondje heeft doodgereden vandaag. Het dier had inderdaad maar niet moeten weglopen.

Voila – positive fake news it is. Net als Trump zijn Covid test… of niet ?

Tot morgen

Benny Sintobin