Volg ons
Selecteer een pagina

Ook Dilbeek, de thuisgemeente van Ivo, doet haar duit in het zakje voor Stop Parkinson. Van 23 augustus tot 9 oktober – de periode waarin Ivo de Belgische grens afwandelt – kan elke Dilbekenaar dagelijks tussen 18u en 19u een circuit van 800 meter in het centrum afwandelen. Door dit parcours te stappen kunnen individuele personen, groepjes vrienden of lokale verenigingen Ivo én het onderzoek naar Parkinson steunen, want elke stap telt! Het parcours, rondom de vijver en het kasteel, kan volledig op het voetpad gestapt worden en kruist geen enkele straat, waardoor dit in alle veiligheid afgewerkt kan worden.

Op de startdag, zondag 23 augustus, zal burgemeester Willy Segers samen met de 89-jarige Frans de Bisschop, de papa van Ivo, het circuit op gang wandelen. Frans zal elke stapdag dat Ivo stapt, ook stappen in Dilbeek van 18 tot 19u. Zijn stappen kan je ook sponsoren. Tot slot staat er op 10 oktober ook een slotevent op de planning, waarbij de laatste kilometers van Ivo en de aankomst in Oostende via live streaming gevolgd zal kunnen worden. Stop Parkinson kan hiervoor rekenen op de steun van Rotary Club Dilbeek-Pajottenland samen met Innerwheel Brussel Zavel en voetbalclub BOKA United.

Stap als vereniging ten voordele van Stop Parkinson enkele rondjes rond het Park van Dilbeek van 23 augustus 2020 tot 9 oktober 2020. We vertrekken elke avond om 18u aan het Kasteel (Gemeenteplein 1, 1700 Dilbeek) en wandelen langs het Gemeenteplein, de St-Alenalaan, de Kasteelstraat, de Heetveldelaan enkele rondjes tot 19u.

Gezien de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus, vragen we elke vereniging om zich te registreren via het online formulier met enkele voorkeuren voor wandeldag(en). We bevestigen na overleg de voor u toegewezen dag(en).

Vragen over de Stop Parkinson Walk in Dilbeek? Neem contact met ons op via dilbeek@stopparkinson.be.