Volg ons
Selecteer een pagina

Haal op 18 juli De Standaard in huis!

We zoeken altijd nieuwe manieren om Stop Parkinson in de kijker te zetten. Zo komt er steeds meer aandacht voor de ziekte. Met een creatief idee wonnen we een paginagrote advertentie in De Standaard via De Standaard Solidariteitsprijs. Meer kunnen we er voorlopig nog niet over prijsgeven. Spring 18 juli je krantenwinkel binnen en kijk op de achterzijde!

 

Parkinsonpatiënt Ilse (56) lanceert reisbureau WOW Factor

Amper vijftig was ze, toen Ilse Verheyen uit Kapellen de harde diagnose kreeg van parkinson. Al ging ze niet in een hoekje treuren. Vorig jaar wandelde ze vier dagen doorheen het onherbergzame Noorden. Die groepstocht inspireerde haar om haar eigen kantoor ‘WOW Factor’ op te richten, waarmee ze events voor bedrijven en vooral reizen organiseert. “Ik heb al heel wat parels van plekken ontdekt. Die wil ik graag delen met anderen.”

Ontdek WOW factor hier


 

Wielergrootheid Walter Godefroot kampt met parkinson

Met een bang hart vertelt Walter in een ontroerend een persoonlijk interview over zijn ziekte van Parkinson. “Cru gesteld, ik weet dat ik alleen nog maar verder zal aftakelen”, klinkt het zacht. Als renner won hij onder meer tien etappes in de Tour, won hij tweemaal de Ronde van Vlaanderen (1968 en 1978) en ook Parijs-Roubaix (1969).

Bekijk het interview hier

 

Peloton Parkinson gaat bijna van start

We kunnen alleen maar dromen dat Walter Godefroot ooit meefietst in Peloton Parkinson. Van 21 tot 29 juli rijden we langs de Belgische grens om de ziekte van Parkinson onder de aandacht te brengen. We trekken langs landsgrenzen met een duidelijke boodschap: kom in actie om een behandeling tegen parkinson te vinden!

Fiets mee met Ivo of organiseer je eigen event en steun Stop Parkinson.

 

Golfers slaan de bal raak voor het goede doel

Het driedaagse golftornooi Vlaanderen-Nederland op de Brabantse Golf was een succes. Van 7 tot 9 juli verdedigden ca 300 golfers hun kleuren. Dat allemaal ten voordele van het goed doel. Wil jij ook een golftornooi organiseren ten voordele van Stop Parkinson ? Contacteer ons en wij helpen je graag.