Volg ons
Selecteer een pagina

Heel wat bedrijven ondersteunen de missie van Stop Parkinson vzw om de ziekte van Parkinson onder de aandacht te brengen en geld in te zamelen voor het wetenschappelijk onderzoek. Arseus Medical Group vervoegt het indrukwekkende lijstje van partners. Deze Belgische topspeler én referentie in de distributie van medische en paramedische producten biedt de afdelingen intensieve zorgen, cardiologie, pneumologie, vascular, neurologie en revalidatie gerenomeerde merken in hun domein.

Antje Van Hoeymissen, Marketing & Communication Officer van Arseus Medical Group : “In een voortdurend veranderende wereld, moeten we anders durven zijn. Nieuwe innovatieve oplossingen voorstellen, met aan de basis high-tech producten en diensten. Zoals bv in neurologie, met de distributie van het Walk® toestel van het Franse bedrijf Resilient.”

Walk by Resilient
Het innovatieve medische hulpmiddel voor motorische afwijkingen bij Parkinsonpatiënten

Dansen, een frisse neus halen tijdens een wandeling en gewoon weer volop genieten van de simpele dingen in het leven? Walk by Resilient werd speciaal ontwikkeld voor Parkinsonpatiënten. Dit innovatieve en unieke toestel gaat motorische ongemakken zoals freeze of gait tegen d.m.v. audiorythmic stimulation technology. Dankzij Walk verbetert de levenskwaliteit van patiënten enorm en zetten ze hun eerste stap terug naar vrijheid. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor. De resultaten spreken voor zich.

Alle voordelen op een rijtje:

Specialisten ontwikkelden Walk in nauw overleg met Parkinsonpatiënten. Dankzij die samenwerking ontstond een ergonomisch toestel, perfect afgestemd op de noden van de patiënt. De resultaten zijn merkbaar vanaf het eerste gebruik en het non-invasieve design hindert het gehoor en de bewegingen niet. De gebruiker zet dus ongestoord zijn activiteiten verder. Hij kan langer en frequenter actief zijn, heeft meer zelfvertrouwen en een betere levenskwaliteit. De fantastische resultaten spreken voor zich:

Meer informatie over de Walk by Resilient op deze website.