Volg ons
Selecteer een pagina

Vorig jaar zamelde Stop Parkinson vzw een absoluut recordbedrag in van 650.000 euro, broodnodige centen die integraal naar parkinsononderzoek gaan. In 2021 wil de vzw het graag minstens even goed doen.

Onder andere de ongeziene Stop Parkinson Walk, waarbij Ivo de Bisschop – bezieler van Stop Parkinson – en orthopedist Wouter Degraeve maar liefst 1.500 km wandelden, droeg bij aan het monsterbedrag dat de vzw vorig jaar ophaalde. Sympathisanten konden online mee wandelen door stappen te doneren. En dat was een succes.

Ook dit jaar wil Ivo anderen aan het bewegen krijgen en dat onder de slogan: ‘Stop Parkinson. Start de beweging’. En die beweging mag virtueel zijn. Want dit jaar was het nog nooit zo eenvoudig om mee te wandelen voor het goede doel. Je kan dit namelijk gewoon doen achter je smartphone, tablet of laptop tijdens de Stop Parkinson Hand Walk.

Om deel te nemen aan deze unieke actie heb je alleen je vingers nodig (en een gezonde dosis competitiedrang als je een topscore wil behalen). Het opzet van de Stop Parkinson Hand Walk is eenvoudig: op één minuut tijd zoveel mogelijk virtuele stappen zetten met je vingers en het bedrag dat je bij elkaar wandelt doneren om het parkinsononderzoek vooruit te helpen. Uiteraard krijgen deelnemers ook de optie om een vrije bijdrage te leveren. Want alle beetjes blijven helpen.

Wil je zelf een poging wagen om een mooi aantal stappen te zetten tijdens de Stop Parkinson Hand Walk? Dan kan je dat vanaf nu hier doen. Daag zeker ook je vrienden, familie en kennissen uit om het beter te doen.

Bedankt voor je steun!