Volg ons
Selecteer een pagina

Trappenloop 2024

Step Up & Stop Parkinson!

Maak je klaar voor de ultieme trappenloop!

Bestorm op zondag 23 juni 2024 de iconische trappen van het voetbalstadion van Anderlecht, het Lotto Park. Ontdek jezelf als trappenkampioen. Beleef samen met vrienden en familie een dag vol uitdaging en avontuur en steun het goede doel: een oplossing voor parkinson dichterbij brengen.

Dit evenement is meer dan een sportieve prestatie; het is een daad van solidariteit, kracht en hoop. Doe mee als trappenloper, supporter, donateur, vrijwilliger, sponsor, sportclub, organisatie,…. Laat zien dat je een verschil kunt maken!

Hoe jouw deelname bijdraagt

 

Elke trede die je beklimt, brengt ons een stap dichter bij het stoppen van Parkinson. Door jouw inspanning te laten sponsoren door vrienden, familieleden, collega’s en bedrijven, verzamel je fondsen die bijdragen aan belangrijk onderzoek naar de ziekte van Parkinson.

Of je nu per beklommen trap wordt gesponsord of een vast bedrag ontvangt, elke bijdrage maakt een verschil. Samen kunnen we de wetenschappelijke vooruitgang versnellen en het bewustzijn over Parkinson vergroten.

Help samen met ons de oplossing een stap dichterbij te brengen.

Parkinson?

 

Parkinson is een hersenaandoening die leidt tot moeilijkheden met bewegen, zoals beven en stijfheid. Dit gebeurt doordat bepaalde hersencellen die bewegingen helpen regelen, langzaam stoppen met werken. Er is helaas nog geen genezing, maar met voldoende fondsen kan er, volgens wetenschappers, binnen 5 tot 10 jaar een behandeling komen. Daarom is jouw steun essentieel om onderzoek te bevorderen en een toekomst te creëren waarin Parkinson niet langer levens beperkt.

Leer hier meer over Parkinson.

Trappenloop 2024

Doe mee op zondag 23 juni 2024 in het stadion van RSC Anderlecht!

Markeer het in je agenda, vertel het aan vrienden en familie, en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring. Meer informatie over inschrijvingen en deelname volgt binnenkort.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met dank aan onze partners in de strijd tegen parkinson

POWERED BY

Degroof Petercam
Delhaize
nationale loterij
Unilin
Notice The Difference
SmartHome
Fidiaz
hazelheartwood
DIFT
logo
Drukwerk
Logo_VO
Print
Impression
Schermafbeelding 2022-08-16 om 11.12.13
Schermafbeelding 2022-08-16 om 11.13.27