Volg ons
Selecteer een pagina

Volg Ivo op de kaart tijdens de walk

facebook email linkedin twitter

Juli 2020 – aftellen naar dag 1

Ondertussen zijn we al enkele maanden bezig met de voorbereidingen van de Stop Parkinson Walk. Een campagne op poten zetten, sponsors zoeken, praktische zaken regelen, … Er kruipt veel tijd en energie in. Maar het is het allemaal dubbel en dik waard. Op 23 augustus 2020 is dag 1 daar ! 

Ik heb 5 geweldige vrienden die zich samen met mij aan een stevige uitdaging wagen. En dat allemaal om parkinson mee op de kaart te zetten. Om de ziekte eindelijk uit de wereld te helpen.

Want dat is het doel van de Stop Parkinson Walk: stap voor stap richting een doorbraak in het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte. En ook jij kan daarbij helpen. Koop enkele stappen en help ons – en het parkinsononderzoek – virtueel vooruit! Via onze blog houden we je regelmatig op de hoogte van de walk. Zeker volgen, dus!

Over de Stop Parkinson Walk

De Stop Parkinson Walk is een initiatief van Stop Parkinson vzw.
49 dagen lang (23 aug tot 10 okt 2020) wandelt de bezieler van de vzw, Ivo de Bisschop, samen met 5 vrienden langs de Belgische grens. 1.500 km in totaal. Een hele uitdaging met één duidelijk doel: het parkinsononderzoek een duw in de rug geven en de ziekte uit de wereld helpen. En jij kan daarbij helpen door stappen te kopen. Want elke euro is een stap vooruit.

Lees meer

Volg de verhalen van Ivo en zijn vrienden

Ben je benieuwd naar hoe Ivo en zijn vrienden hun uitdagende tocht beleven? Volg dan de vooruitgang van de Stop Parkinson Walk op onze blog. Wij posten regelmatig nieuwe updates.

Naar de blog

Koop ook stappen en help het parkinsononderzoek vooruit

Je kan de Stop Parkinson Walk eenvoudig steunen door virtuele stappen te kopen. Ondertussen zamelde Ivo al onderstaand bedrag in. Maar als we parkinson écht de wereld uit willen, hebben we jouw hulp nog steeds nodig.

14.266

Koop stappen & steun het parkinsononderzoek

Organiseer zelf een event t.v.v. Stop Parkinson

Wil je op een andere manier jouw steentje bijdragen? Dat kan door zelf een event ten voordele van Stop Parkinson te organiseren.

Meld jouw event hier aan

Elke euro is een stap vooruit.

 

Koop stappen en steun het parkinsononderzoek

Schrijf je in op de nieuwsbrief
en ontvang updates over ons en onze acties

Met dank aan onze sponsors

POWERED BY
Ageas
Degroof Petercam
VPL Vlaamse Parkinson Liga VZW
Ageas
Ageas
Rotary Brussel Coudenberg
SERIS_security_bw
sponsors-golfing-bw
Degroof Petercam
Jan De Nul
de loopcoach
VPL Vlaamse Parkinson Liga VZW
Demoucelle Parkinson Charity
logoParkinson
Parkili
sponsors-vpl-bw